Haljala volikogus läks katuseraha pärast teravaks sõnavahetuseks

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljala vallavanem Leo Aadel.
Haljala vallavanem Leo Aadel. Foto: Meelis Meilbaum

Haljala vallavolikogu teisipäevasel koosolekul möllasid kired, sest teravate märkuste tegemisest ei suutnud hoiduda reformierakondlasest vallavanem Leo Aadel.

Tüliallikaks kujunes vallale nn katuserahana jagatud 7500 euro suurune toetus, millega vald kavatseb renoveerida ruumid, kus hakkaks patsiente vastu võtma perearst. Vallavanem Leo Aadel selgitas, et kuigi esmane ülesanne on sobivate ruumide väljaselgitamine, on suund võetud vallamaja kõrval asuva endise pastoraadihoone taastamisele.

Vallas palju kõneainet pakkunud perearstipõua üheks lahenduseks on sobilike ruumide leidmine. Vana pastoraadihoone ümberehitamist perearstikeskuseks ei pidanud istungil aga mõttekaks opositsiooni kuuluvad volikogu keskerakondlastest liikmed, kelle meelest oleks odavam ning mõistlikum remontida praegune perearstikeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles