Mihkel Juhkami: “Inimene ihkab ikka enamat, ja see on loomulik”

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnapea Mihkel Juhkami oli rahul, et talle aktiivselt küsimusi esitati ning lootis, et ta suutis neile ka arusaadavalt vastata.
Rakvere linnapea Mihkel Juhkami oli rahul, et talle aktiivselt küsimusi esitati ning lootis, et ta suutis neile ka arusaadavalt vastata. Foto: Arvet Mägi

Virumaa Teataja pakkus lugejatele välja võimaluse küsida Rakvere linnapealt Mihkel Juhkamilt küsimusi ning sellest haarati päris aktiivselt kinni. Ning linnapea vastas lugejate küsimustele pikalt ja põhjalikult.

Paljud Lääne-Virumaa koolid on olukorras, kus nad peavad lähiajal õpilaste vähesuse tõttu sulgema gümnaasiumiosa ja jätkama põhikoolina. Millal Rakvere linn otsustab oma koolivõrku korrastada ehk millal luuakse Rakveresse riigigümnaasium? Kelle või mille taga otsus viibib?

Rakvere linn on oma lasteaia- ja koolivõrku aktiivselt korrastanud pea kogu uuema iseseisvusaja. Viimastel aastatel on näiteks liidetud Rakvere vene gümnaasium ja Rakvere linna algkool Rakvere gümnaasiumiga. Mõlemad liitmised on olnud väga keerulised ja emotsionaalselt rasked. Kuid seda on tehtud just selle nimel, et suuta laste arvu vähenemise tingimustes meie koole majandada ja seeläbi õpilastele piisavalt valikuvõimalusi tagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles