Spordibaasis on suusapidu

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste teine Evelin Talts.
Naiste teine Evelin Talts. Foto: Meelis Meilbaum

Mõedaku spordibaasis toimunud Estoloppeti suusasarja esimesele etapile, 31. Viru maratonile oli end kirja pannud umbes 700 suusasõpra, kellest enamus pani võimeid proovile 36 kilomeetri pikkusel võistlusmaal.

Võidu napsas Tartumaa mees, laskesuusataja Kalev Ermits (1:27.45). Teisena ületas finišijoone Eno Vahtra, kes kaotas võitjale 35 sekundiga. Kolmanda koha väärilise etteastega sai hakkama liidrisärgis startinud Morten Priks ajaga 1:29.03 (teise ja kolmanda koha saavutanud on Alutaguse suusaklubist).

„Tundub, et võit on käes. Ei näinud küll kedagi enda ees,“ jaksas võidumees finišis nalja visata. „Raske oli, väga raskelt tuli. 20 kilomeetril hakkas pistma, kuid sain siiski „kargu alla“. Kui veel viimased kuus kilomeetrit olid jäänud, siis andsin käiku juurde. Laskesuusamehele on kuus kilomeetrit lõpuspurt,“ selgitas Ermits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles