Koolibussijuht peab kõigiga klappima

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heldur Eerik peab koolilapsi justkui oma lasteks ning on aru saanud, et lastega tuleb heaga suhelda, riidlemisest pole tolku.
Heldur Eerik peab koolilapsi justkui oma lasteks ning on aru saanud, et lastega tuleb heaga suhelda, riidlemisest pole tolku. Foto: Marianne Loorents

Sel neljapäeval on Vinni-Pajusti gümnaasiumi pisemad lapsed juba suuna ujula poole võtnud. Mitte selleks, et ujuma minna, vaid et koolibussis parem koht saada.

Käib jaht esiistmete peale, teab Heldur Eerik, üks kahest konkursil “Märka koolibussijuhti” tunnustatud Lääne-Virumaa sohvrist. Heldur tunneb oma ringi lapsi nägupidi ja võtab nad isegi siis bussi peale, kui pooletunnine puhkepaus ees on. “Mis nad külmetavad õues,” leiab mees.

Buss, mis Helduri juhtimisel 12 aasta jooksul 600 000 kilomeetrit läbinud, viib kooli ja koju Viru-Jaagupi, Küti, Aravuse ja Roela lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles