Politseijuhi pussitaja peab tasuma ohvri ravikulud

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru politseijuhi Lembit Kalda pussitamise eest vangi läinud Ivar Seppen peab hüvitama kannatanu ravikulud, samas nõuab ta vanglalt tema suhtes toime pandud eksimuse eest kahju hüvitamist.
Lääne-Viru politseijuhi Lembit Kalda pussitamise eest vangi läinud Ivar Seppen peab hüvitama kannatanu ravikulud, samas nõuab ta vanglalt tema suhtes toime pandud eksimuse eest kahju hüvitamist. Foto: Arvet Mägi

Lääne-Virumaa kunagist politseijuhti Lembit Kaldat pussitanud ja praegu vanglakaristust kandev Ivar Seppen peab kohtuotsuse kohaselt tasuma haigekassale kannatanu ravikulud 18 928 euro ulatuses.

Mullu detsembris Jõhvi kohtumajas peetud istungil väitis Seppen, et ravikulude tasumise nõue on justkui tema teist korda karistamine. Samuti viitas ta asjaolule, et kriminaalasjas tsiviilhagi ei esitatud. Kui oleks esitatud, olnuks nõue õigustatud.

Seppeni sõnul on tal seoses vangistusega tekkinud suur võlgnevus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles