Röövliga kähmluses olnud vanamemm: nüüd ostan pipragaasi

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Internet

Vinni vallas röövliga vapralt võitlusse asunud vanamemme sõnul oli kurjategijaid kaks, üks neist vehkis noaga.

Röövlile vastu hakanud eakas naine rääkis, et kuulis trepil samme ning vaatama minnes kohtuski välisuksel kahe sissetungijaga, kellest ühel oli nuga peos. Sel ajal, kui memm kurikaelaga kähmles, puistas teine tuba.

Memme sõnul saabus politsei ruttu ning kurjategijad põgenesid. Nende jäljed viisid nurga taha, mis annab alust arvata, et kohale saabuti autoga.

Julge proua lubas nüüd endale kindlasti pipragaasi hankida.

Politsei teatel tungis 27. jaanuaril tundmatu maskis mees Vinni vallas asuva küla ühte korterisse ja nõudis noaga ähvardades 84-aastaselt naiselt raha.

Eelmise nädala reede õhtul tungisid kolm seni kindlaks tegemata kolm meest Väike-Maarja vallas tallu ja nõudsid 76aastaselt naiselt raha. Kurjategijad said 400 eurot.

Rakvere politseijaoskonna ennetuse- ja menetlustalituse juht Joel Alla sõnul kogub politsei hetkel erinevaid infokildusid ja kontrollib kõiki erinevaid versioone, samuti maakonnas liikuvaid kahtlaseid isikuid, kes võivad olla juhtumitega seotud. “Seoseid kahe röövi vahel on veel vara luua,” sõnas Alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles