Kes on ära teeninud parema palga?

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaiapedagoog peab päeva jooksul vastutama mitmekümne lapse eest. Kas aga kõrgharidusega töötaja väärib selle eest suuremat palka kui staažikas, ent paberita pedagoog, arutati Rakvere linnavolikogu istungil.
Lasteaiapedagoog peab päeva jooksul vastutama mitmekümne lapse eest. Kas aga kõrgharidusega töötaja väärib selle eest suuremat palka kui staažikas, ent paberita pedagoog, arutati Rakvere linnavolikogu istungil. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Kas ainult kõrgharidust tõendav dokument peab olema aluseks kõrgema palga maksmisel või tuleks arvesse võtta ka inimese ametialaseid oskusi?

Just sellele küsimusele püüdis vastust leida Rakvere linnavolikogu, kui kõne all oli lasteaiapedagoogide, huvikooliõpetajate ja treenerite töötasu alammäära tõstmine.

Linnavolikogu tõstis alammäära seniselt 715 eurolt 750 eurole lisaklausliga, et ilma kõrghariduseta lasteaiapedagoogi töötasu alammäär on 15 protsendi võrra väiksem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles