Pühapäeval sõidetakse 17. Tamsalu-Neeruti maraton

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15. Tamsalu-Neeruti maraton.
15. Tamsalu-Neeruti maraton. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Estoloppeti suusasarja teine etapp peetakse pühapäeval Tamsalus.

Valida saab 46 km ja 25 km pikkuste distantside vahel. Start pikemale rajale antakse tund enne keskpäeva ja lühemale kell 12.

17. Tamsalu-Neeruti maratoni peakorraldaja Vahur Leemets peab rajal valitsevaid lumeolusid heaks. “Umbes 80 protsenti distantsist on väga hea lumekatte all, kuid on ka mõned kehvemad kohad, mille kallal rajameister veel tööd teeb,” kirjutas Leemets Estoloppeti Facebooki lehel.

Mehe sõnul on suusapeo õnnestumise taga üle 60 vabatahtliku Tamsalust, Kadrinast, Rakverest, Tartust, Tallinnast ja isegi Haapsalust. “Tõsisem ettevalmistustöö algas novembris, kui sai koostööpartneritega hakata sõlmima esimesi konkreetseid kokkuleppeid. Suurim muudatus on võistluskeskuse uus asukoht Tamsalu spordihoones. Otsustasime sel korral lihtsalt õuest tuppa kolida, seda peamiselt osalejate mugavuse huvides,” rääkis Leemets ja lisas, et ürituse ajal on kättesaadavad ka spordihoone kõik muud teenused, kuid seda juba eraldi hinnakirja alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles