Liuväljad ootavad spordisõpru

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja õppekeskuse viilhall on maakonnas ainuke koht, kus saab uisutada nii-öelda katuse all. Lisaks ­uisutamisele on seal võimalik ka riideid vahetada, oma uiske teritada lasta ning suisa uiske laenutada.
Väike-Maarja õppekeskuse viilhall on maakonnas ainuke koht, kus saab uisutada nii-öelda katuse all. Lisaks ­uisutamisele on seal võimalik ka riideid vahetada, oma uiske teritada lasta ning suisa uiske laenutada. Foto: Meelis Meilbaum

Heitlikest talveilmadest hoolimata on valminud korralikud liuväljad Väike-Maarjas, Tapal ja Uudekülas, kus uisusõbrad meelsasti talverõõme naudivad.

Neljapäeval sai teist päeva uisutada Väike-Maarja viilhalli rajatud uisuväljal, kust kostis pärastlõunal laste kilkeid. Sõpradega uisutama tulnud Kristiina ütles, et talle meeldib see väga. Esimest korda pandi tüdrukule uisud alla, kui ta oli neljaaastane.

“Nüüd tuleb uisutamine mul päris hästi välja,” lausus nüüd juba neiuks sirgunu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles