Toores jõud tõi edu Estoloppeti teisel etapil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii võitjal Morten Priksil (nr 2) kui teise koha omanikul Madis Vaikmaal (nr 569) olid kaasas joogipudeliulatajad, kes 10 km enne lõpujoont esikoha eest heitlevaid mehi kosutasid. Algul tempot teinud Vaikmaal lõppes jaks ning Priks libistas suusaotsa esimesena finišisse.
Nii võitjal Morten Priksil (nr 2) kui teise koha omanikul Madis Vaikmaal (nr 569) olid kaasas joogipudeliulatajad, kes 10 km enne lõpujoont esikoha eest heitlevaid mehi kosutasid. Algul tempot teinud Vaikmaal lõppes jaks ning Priks libistas suusaotsa esimesena finišisse. Foto: Marianne Loorents

Tamsalu-Neeruti 17. maratoni ehk Estoloppeti teise etapi võidu võttis Alutaguse suusaklubi sportlane Morten Priks.

Mehe lõpuajaks fikseeriti 2:16.18.

Teisele kohale võitles end Sparta Spordiseltsi suusataja Madis Vaikmaa, kaotades liidrile 1 minuti ja 33 sekundiga. Kolmandaks tuli Kiviõli suusaklubi esindaja Tomas Kaurson. Tema kaotus Priksile oli 2 minutit ja 31 sekundit. Kiireim naine finišis oli Sparta Spordiseltsi esindaja Reeda Tuula ajaga 2:35.46. Kokku oli maratoni pikale distantsile registreerunud 585 suusatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles