Tarvas jäi Leedu jõule ja kogemusele alla

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva ja Pieno zvaigzde mäng. Juris Umbrasko palliga.
Rakvere Tarva ja Pieno zvaigzde mäng. Juris Umbrasko palliga. Foto: Sander Ilvest

Tänases Balti liiga 1/8 finaalis jäi Rakvere Tarvas kodusaalis 87:94 alla võistkonnale Pieno Zvaigzdes.

Võrdset mängu näidanud võistkonnad andsid pealvaatajatele vaatemängu kogu raha eest ning tablool seisid poolaja vaheajale minnes numbrid 44:45 Tarva poolt vaadatuna.

Rakverlaste suurimaks skooritegijaks osutus 23 punkti toonud Juris Umbrasko. Brandis Raley-Ross lisas 19, Julius Brooks 16 silma. Meeskonda toetasid pingilt vigastatud David Haughton ja Mario Paiste.

Vastaste resultatiivseim oli Michael Andre Dixon Jr, kes tabas 17 punkti. Evaldas Kairys lisas arvele 15 silma.

„Ma olen nendega igaljuhul rahul. Poisid on tublid, võitlevad. Kes natukenegi asja jagab, siis vastas oli meeskond, keda heal päeval võib võita, kuid nad on füüsiliselt ja kogemuste pagasit arvestades meist üle. Kõva 3+ meie poistele. Me olime neil ilusti küljes. Kui vastased lähevad eest ära ja võtad neile järgi – see võtab kõvasti jõudu,“ rääkis korvpalliklubi Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber, kes avaldas lootust, et peagi võib vigastusega kimpus olevaid David Haughtonit ja Mario Paistet taas platsil näha.

Järgmine mõõduvõtt samade meeskondade vahel leiab aset 11. veebruaril Leedus. Siis selgub, kes meeskondadest pääseb edasi võistlema ning kes langeb välja.

Tarvas kohtub juba reedel kodusaalis Eesti meistriliiga mängus Audentese SG/Noortekoondisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles