Õllesõprus aitab Soome silda ehitada

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjanaabritest õllesõpradele pakkus Kadrina saunas suurt huvi saunaklubi muuseum, kus klõpsiti kõvasti pilte ning kuulati pererahva selgitusi.
Põhjanaabritest õllesõpradele pakkus Kadrina saunas suurt huvi saunaklubi muuseum, kus klõpsiti kõvasti pilte ning kuulati pererahva selgitusi. Foto: Andres Pulver

Läinud laupäeval oli Kadrina saunas kuulda vägeva lahetaguse aktsendiga eesti keelt, sest külla oli sõitnud 22 Soome õlleklubi Olutsilta-Õllesild liiget.

Klubi üks kauaaegseid eestvedajaid, tuntud estofiil Tapio Mäkeläinen rääkis, et Kadrina saunaklubi on juba ammu õllesõpru endale külla kutsunud ja nüüd siis saigi külaskäik lõpuks teoks.

Saunatati mõnuga, ehkki nii mõnegi põhjanaabri arvates oli leil käredavõitu, samuti mekiti Soomest kaasa toodud pisipruulikodade õlut, mida meie poodidest osta pole võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles