Väike-Maarja südamesse võib kerkida uus kaubanduskeskus

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu käivad Konsumi tulevases asukohas lammutustööd. Selles majas elati kuni sügiseni, pikka aega asus ajaloolises hoones aga hoopis postkontor.
Praegu käivad Konsumi tulevases asukohas lammutustööd. Selles majas elati kuni sügiseni, pikka aega asus ajaloolises hoones aga hoopis postkontor. Foto: Meelis Meilbaum

Pole võimatu, et veel sellel aastal saab Väike-Maarja rahvas teha sisseoste uues kaupluses, asula keskel asuvas Konsumis. Praegu käivad kinnistul lammutustööd.

Väike-Maarja vallavolikogu algatas viimasel istungil detailplaneeringu vallakeskuses aadressil Pikk tänav 12 asuva kinnistu kohta, kuhu Järva Tarbijate Ühistu soovib ehitada toidu- ja ehituskaupade müügiga tegeleva kaubanduskeskuse.

Järva Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Tõnu Uibopuu kinnitas, et neil on plaanis Väike-Maarjasse laieneda ja seal Konsum avada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles