Valgetähesadu tunnustab kultuurirahvast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ORDENISAAJAD (vasakult): Viivi Voorand, Hirvo Surva, Üllar Saaremäe ja Pille-Riin Purje.
ORDENISAAJAD (vasakult): Viivi Voorand, Hirvo Surva, Üllar Saaremäe ja Pille-Riin Purje. Foto: Montaaž: Haljala gümnaasium, Toomas Tatar, Marianne Loorents, Andres Haabu

Tänavu saavad presidendilt teenetemärgi päris mitu inimest, kes rohkem või vähem Lääne-Virumaaga, eriti aga Rakvere teatriga seotud.

Virumaa Poistekoori endine dirigent Hirvo Surva, kelle kuuerevääri hakkab ehtima Valgetähe III klassi teenetemärk, ütles, et tähelepanu tema tegemistele ja selle hindamine on väga meeldiv. “Laulupeojärgsel aastal on eriti hea meel, et seda liikumist märgatakse ja tunnustatakse. See on tunnustus kõigile laulupeoga tegelevatele inimestele,” lisas Surva.

Valgetähe IV klassi teenetemärgi saab rinda Rakvere teatris toimuva teenetemärkide jagamise tseremoonia lavastaja, teatri peanäitejuht Üllar Saaremäe. “Mul on siiralt hea meel, eriti rõõmus olen seltskonna üle, kellega ma koos autasustatavate nimekirjas olen,” kõneles Saaremäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles