Tamsalu Suusatalv kulges ilmaga võidu

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordilapsed Tamsalu Suusatalvel stardijoonel. Kui mujal oli lumeoludega kitsas, siis Tamsalus õnnestus kõik neli osavõistlust maha pidada.
Spordilapsed Tamsalu Suusatalvel stardijoonel. Kui mujal oli lumeoludega kitsas, siis Tamsalus õnnestus kõik neli osavõistlust maha pidada. Foto: Indrek Iho

Valgustatud suusaradadel toimunud Tamsalu viienda suusasarja kõik neli etappi on õnnelikult läbi ning soovijad saanud võistelda nii sulailma kui pakasega.

Sarivõistluse esimene etapp peeti märgades oludes, kuid teiseks osavõistluseks maha sadanud lumevaip meelitas rajale üle saja klassikalises sõiduviisis vormi testima asunud osaleja. Kolmandal, paarissprindi etapil oli huvilisi oodatust rohkem ning viimasel etapil, millest võttis osa 120 suusasõpra, olid pikemad distantsid kui eelnevatel võistlustel.

“Sel aastal oli meil paarissprint, mis erines tavalisest. Pean ütlema, et kas siis paarissprint või talv ise tõi rajale palju noori,” rääkis suusatamise sarivõistluse korraldaja Kaili Sirge kolmanda etapi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles