Meeli Veia: “Laps tahab, et täiskasvanu oleks olemas”

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja noortekeskuse juhataja Meeli Veia on noortega tegelenud üheksa aastat ning on veendunud, et pole olemas häid ja halbu lapsi – on lihtsalt lapsed, keda tuleb märgata.
Väike-Maarja noortekeskuse juhataja Meeli Veia on noortega tegelenud üheksa aastat ning on veendunud, et pole olemas häid ja halbu lapsi – on lihtsalt lapsed, keda tuleb märgata. Foto: Marianne Loorents

Väike-Maarja noortekeskuse juhataja Meeli Veia on noortega tegelenud üheksa aastat ning on veendunud, et pole olemas häid ja halbu lapsi – on lihtsalt lapsed, keda tuleb märgata. Jaanuaris sai hoo sisse üleriigiline alaealiste õigusrikkumiste ennetustööd tõhustav projekt “Murdepunkt”, kus Lääne-Virumaalt osalevad Väike-Maarja ja Sõmeru noortekeskus.

Millega selle projekti puhul täpsemalt tegemist on?

Oleme ka ise veel õpipoisi rollis, tasapisi jõuavad juhendid meieni. Tegemist on pilootprojektiga, et välja töötada süsteem, kuidas aidata noori, kes on pannud toime korduvaid õigusrikkumisi. Mõnda neist on karistatud kriminaalkorras või alaealiste komisjoni poolt, teised on kohalikul tasandil probleemsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles