Tamsallu kavandatakse uut bussijaama

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu bussipeatus pakub praegu hädapärast varju tuule ja sademete eest, kuid pole võimatu, et kunagi saab ühistransporti oodata korralikus soojas paviljonis.
Tamsalu bussipeatus pakub praegu hädapärast varju tuule ja sademete eest, kuid pole võimatu, et kunagi saab ühistransporti oodata korralikus soojas paviljonis. Foto: Meelis Meilbaum

Tamsalu vallavalitsus soovib tänavu projekteerida korraliku bussiootepaviljoni ning loodab ehitamiseks toetusraha küsida, volikogu liikmed aga peavad seda ideed üle mõistuse kulukaks.

Enam kui 2200 elanikuga Tamsalus ei ole korralikku avalikku WCd, bussijaamas asub küll kuivkäimla, kuid see on väga hädapärane lahendus, ruumi ukski ei sulgu täiesti. Samuti puudub soe ruum, kus bussi ja rongi oodata. Lisaks kohalikele peatub Tamsalus ka inimesi, kes bussilt rongile ümber istuvad või vastupidi.

Tamsalu vallavalitsus nägi valla tänavuses eelarveprojektis ette 20 000 eurot ootepaviljoni projekteerimiseks, kuid suur osa volikogu liikmeid on pidanud sellise kulutuse tegemist ebamõistlikuks. Eelarve on veel kinnitamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles