Valimisdebatt viis pika poliitpäeva öösse

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne valimisdebatti peeti Väike-Maarjas maha võrkpallilahing poliitikute (vasakul) ja kohalike vahel. Kuigi poliitikute ridu oli tugevdama kutsutud siseminister Hanno Pevkur (rünnakul), võtsid võidu kohalikud. Tegelikult võitis sport.
Enne valimisdebatti peeti Väike-Maarjas maha võrkpallilahing poliitikute (vasakul) ja kohalike vahel. Kuigi poliitikute ridu oli tugevdama kutsutud siseminister Hanno Pevkur (rünnakul), võtsid võidu kohalikud. Tegelikult võitis sport. Foto: Kristel Kitsing

Neljapäeval Väike-Maarjas peetud valimisdebatil, mis lõppes alles öötundidel, sai kuulda nii riigikogusse pürgijate sisukat arutelu kui ka emotsionaalset lahmimist.

Õhtu kõige meeldejäävama ettekande au kuulub kindlasti hoopis Järva- ja Viljandimaal kandideerivale Pavo Raudsepale Rahva Ühtsuse Erakonnast, kes keset poliitilist väitlust asus ühtäkki suuskade määrimisest kõnelema.

“Lõpetame lubaduste jagamise ja püüame asjast rääkida,” põhjendas ta oma sõnavõttu. Kui aga lubadustest kõnelda, siis edastasid seitsme debatil osalenud erakonna esindajad oma kõige tähtsamad plaanid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles