Juhtkiri: Metsakuningad kisuvad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakveres Lukoili tankla juures asuv kiirsöögikoht Rakvere Kebab pole kuulus mitte üksnes toidu poolest – varajastel hommikutundidel, pärast seda, kui klubid ja pubid uksed sulgevad, tavatsevad sinna koonduda linna meelelahutuspaikades end seaks või karuks joonud mehepojad ning tülid on kerged tekkima. Keegi peab ju olema metsakuningas.

Parkali tänava söögikoht on varemgi silma paistnud. Aastaid tagasi nimetas oma ettekandes kohta probleemseks linna jalgrattapatrulli juht Aare Veedla. Toonase linnapea Andres Jaadla juhitud turvalisuse- ja kriminaalpreventsioonikomisjon võttis selle teadmiseks, politsei mingit märgukirja söögikohale ei saatnud.

Pigem vastupidi – toonane maakonna politseijuht Lembit Kalda üllitas kirjutise, milles nimetas Rakveret igati turvaliseks kohaks. Seepärast väärib linna nüüdne tegemine kiidusõnu, sest on mõistetud kiire reageerimise vajalikkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles