Teetööd keskenduvad tänavu taastusremondile

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfalditöid tegevate meestega on võimalik sel suvel Virumaal ringi sõites kindlasti kohtuda.
Asfalditöid tegevate meestega on võimalik sel suvel Virumaal ringi sõites kindlasti kohtuda. Foto: Liis Treimann/Postimees

Lähenev suvehooaeg sunnib teemehi kapist välja võtma oranžid vestid ja peagi tuleb liiklejail arvestada teeremondist tingitud ebamugavustega. Maakonnas keskendutakse tänavu taastusremondile ja pindamisele.

Maanteeameti Ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi selgitas, et taastusremondi ehk teele uue asfaldikihi laotamisega tegeldakse teedel, kus liiklussagedus ja selle põhjustatud kulumine on suurem, pindamisi võetakse ette väiksematel teedel.

“Kuna Lääne-Virumaal ei ole maanteeameti hallatavaid kruusateid, siis on meil võrreldes teiste maakondadega suhteliselt suur pindamise osakaal – peaaegu 160 kilomeetrit.”

Lääne-Virumaal tuleb liiklejatel arvestada taastusremondiga Rakvere linna ümbruse maanteedel. Remonti lähevad Moonaküla ristmiku piirkond koos väikese lõiguga Kadrina suunal ning kõik seni remontimata lõigud Rakvere ringtee ja linna vahel.

Loe pikemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles