Rakvere kossupoisid võistlevad nädalavahetusel kodusaalis finaalturniiril

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Tarvas/Rakvere SK 2004 võistkond möödunud aasta lõpul turniiril Leedus.
BC Tarvas/Rakvere SK 2004 võistkond möödunud aasta lõpul turniiril Leedus. Foto: Erakogu

Rakveres toimub nädalavahetusel G4S Makroliiga (2004 ja hiljem sündinud poisid) finaalturniir korvpallis. Üle Eesti tuleb kokku 12 võistkonda pallureid.

Otse veerandfinaalidesse pääsesid turniiritabeli neli parimat võistkonda: treenerite Rauno Pehka ja Tair Tenno juhitud Audentese SK, Aivo Erkmaa ja Rauno Kiuru tüüritud Erkmaa KK, Märt Raami ja Erkki Leegi juhendatud BC Tarvas/Rakvere SK ning treener Jano Kuntsi käe all palliv Salva/Rock I.

Nimetatud nelja võistkonna vastased selguvad kaheksandikfinaalides, kus asuvad jõudu proovima Keila KK I (treenerid Markko Arro ja Tarmo Hein), BC Kalev/STAR/TSK (treenerid Janne Rits ja Allan Siimann), SK RIM (treener Reimo Luht), Tartu Palliklubi I (treenerid Priit Paama ja Tanel Kaljula), Rapla KK (treenerid Jaak Karp ja Allar-Raul Antson), Tiit Soku KK (treener Marko Savi), KK HITO/Jõhvi SK´04 (treenerid Raul Rõõmus ja Margo Tali), Saku KK I (treener Taavi Vilba).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles