Külalood: Paha siga, mitu viga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein, see Kadrina Sikk.
Rein, see Kadrina Sikk. Foto: Meelis Meilbaum

Ikka viu-viu-viu! Ja siis veel kord viu-viu-viu! Peaasi, et vinguda ja viriseda saaks. Saab ikka, kaaskodanikud külades ja taludes, alevikes. Bussides ja tänavatel ja teeradadel, koolis, poes, saunas ja veebis. Valimised on Virumaa kihama löönud. Paraku pigem äraspidiselt. Vinguvalt. Toon näited viimasest kuust.

Ilmuvad saadikukandidaadid suurtele reklaamplakatitele. Ikka viu-viu-viu! Nad ei suhtle inimestega, lajatavad oma tobedate hiigellõustadega, hirmutavad lapsi. Vaat kui julgeksid inimeste ette tulla, aga nad ei julge!

Tulevad seejärel saadikukandidaadid tänaval ja kauplustes vastu. Seisavad suisa bussipeatustes. Ikka viu-viu-viu! Nad ei lase rahulikult poest isegi sülti osta. Vaat kui tuleksid julgelt mu köögilaua taha, et saaksime nagu mees mehega silm silma ja hammas hamba vastu  maailma asjadest rääkida! Aga nad ei tule, on ju pelglikud tohmanid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles