Nädala kaja: Kaklused ei taha lõppeda

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Herm
Toomas Herm Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Lõppevat nädalat varjutavad jätkuvad kaklused Rakvere kesklinnas söögikoha Rakvere Kebab ümbruses. Politsei, vaadates kahe viimase aasta väljakutsete statistikat, pidi täheldama, et söögikoha juurde on korravalvureid kutsutud umbes kolmekümnel korral. Ja ega siis muud üle jäänudki, kui teha Rakvere Kebabile märgukiri, milles pandi ette tõhustada turvameetmeid või sulgeda uksed varem. Sest kakluseks läheb just nädalavahetustel, kui linna pubid ja baarid on tegevuse lõpetanud ja seltskonnad kogunevad peo jätkamiseks Rakvere Kebabi.

Siinjuures tuleb kiita linnavõimude kiiret tegutsemist: omanikuga lepiti kokku, et söögikohal palgatakse silma peal hoidma turvamees. Paraku ei soostunud Rakvere Kebabi omanik Mirko Põldma avalikkusele infot jagama. Aga see on tema õigus.

Lehe ilmumise ajaks peaks juba selge olema, kas turvamees oli ööl vastu tänast siis kohal või mitte. Loodetavasti oli, sest linnavõimud ju põhjendasid vajadust kiiresti reageerida tõigaga, et nädalavahetus on ees ja pikalt aru pidada ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles