Virumaad külastavad “Õnnenumbrid”

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Yeamani komöödia “Õnnenumbrid”.
Mike Yeamani komöödia “Õnnenumbrid”. Foto: Erakogu

Vana Baskini Teater mängib 14. märtsil kell 19 Tamsalu kultuurimajas ja 28. märtsil kell 19 Rakvere teatris Mike Yeamani komöödiat “Õnnenumbrid”.

Pealkirjast on lihtne järeldada, et tükis on tegu loteriiga. Loteriil mängimisele pühendunud perekonna kõik liikmed loodavad võita ja seeläbi igaüks omal viisil oma elukvaliteeti oluliselt parandada.

Vanaema (Helgi Sallo) loodab oma viimased päevad võiduraha eest luksusvanadekodus veeta. Võitu igatsevad ka tema tütar (Katrin Valkna), kes ainsana perele elatist teenib, ja väimees (Raivo Rüütel), kelle sissetulek on juba mõnda aega vaid töötu abiraha, rääkimata hilisteismelisest tütretütrest (Merilin Kirbits) ja varateismelisest tütrepojast (Rauno Kaibiainen), kelle soovid vastavad päris täpselt nende eale. Et segadus oleks veel suurem, sekkuvad mängu ka “peresõber” (Madis Milling) ja tütretütre silmarõõm (Mihkel Tikerpalu SAst NUKU).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles