Lääne-Virumaa on turismimessil jõuliselt esindatud

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa meelitab teisekandi rahvast inimesi siiapoole nii oma mõisate, muuseumide, spaade kui ka näiteks Pandivere kamaga.
Lääne-Virumaa meelitab teisekandi rahvast inimesi siiapoole nii oma mõisate, muuseumide, spaade kui ka näiteks Pandivere kamaga. Foto: Toomas Herm

Lääne-Virumaa on riigis suuruselt viies maakond, kuid sai eile Tallinnas avatud turismimessil Tourest 2015 Harjumaa järel suuruselt teise messipinna.

Lääne-Viru maavanem Marko Torm ütles maakonna messipinda avades, et selle keskmes on kiiksuga kuusepuu, mis meenutab Rakvere kesklinna ehtinud jõulupuu installatsiooni.

“Kui oled suuruselt viies maakond, siis pead tegema erilisi asju, ja ainult erilisi asju, et olla pildis,” sõnas Torm. “Inimesed tahavad olla kohas, millest räägitakse,” ütles maavanem ja märkis, et maakonna 60ruutmeetrine messipind Puhka Eestis hallis jääb alla vaid Harjumaale, kelle kasutusse anti 72 ruutmeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles