Tarvas tegi TLÜ/Kalevile kerge vaevaga tuule alla

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Jurtom palliga.
Martin Jurtom palliga. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Tänases Alexela Eesti meistriliiga korvpallikohtumises võitis BC Rakvere Tarvas kodusaalis 97:60 TLÜ/Kalevi meeskonda.

Kohe algul juhtpositsiooni haaranud võitjameeskond juhtis poolaja lõppedes 49:30. Kolmandal veerandajal teenis Tarvas 32 punkti, Kalevi 14 vastu.

Rakvere poolelt teenis Martin Jurtom üleplatsimehena 24 silma, Julius Brooks (11 lauapalli) ja Reinar Hallik (üheksa lauapalli) lisasid kumbki 16, Juris Umbrasko 15 ja Brandis Raley-Ross 12 punkti ning andis 10 resultatiivset söötu. Esmakordselt Tarvas mänginud Sloveenia mängujuht Jan Špan skooris üheksa punkti ja andis kaheksa resultatiivset söötu.

TLÜ/Kalevi parimaks punktitoojaks osutus 15 silmaga Reimo Tamm. Robertas Grabauskas lisas 12, Maduabum Chukwudiebere 10 punkti.

„Täna oli hea, uue mehe tulek andis meestele tiibasid juurde. Vastane algul üritas, aga nad päris ruttu loobusid ka. Ma usun, et meie poisid tagasiteel ei ole- ikka on edasiminek,“ rääkis korvpalliklubi Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber.

Tarvas asub turniiritabelis 37 punktiga BC Kalev/Cramo, TÜ/Rocki ja TYCO Rapla järel neljandal kohal.

20. veebruaril sõidavad Tarva pallurid võõrsile taas TLÜ/Kalevi vastu lahingut andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles