Eesti Konservatiivne Rahvaerakond: Toompea vajab tuulutamist!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond.
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond. Foto: Internet

Tänaseks on paljud jõudnud veendumusele, et senise mugavuspoliitikaga Eesti jaoks üha kõrgemaks kuhjuvaid probleeme lahendada pole võimalik. Praegusel valitsusel puudub strateegia, kuidas teistele riikidele heaolus järele jõuda. Statistikaameti viimaste andmete põhjal elab Eestis vaesuses üle 30 protsendi elanikest ehk ligi 400 000 inimest. Kas mäletate veel võimuparteide lubadusi madalatest kodukuludest või hõiskamist “Viie rikkama riigi hulka!”?

Lõpetame parteide ülekuldamise!

Eestlane on valmis raskel ajal püksirihma pingutama, ent on ääretult ebaõiglane, kui samal ajal käib mõõdutundetu priiskamine riigi tasandil. Me anname laenu Kreekale ja laenutagatisi  Euroopa pankadele. Riigikogu parteidele makstakse aastas 5,4 miljonit eurot n-ö majapidamiskuludeks. Võrdluseks võib tuua Rakvere ametikooli, mille 2013. aasta eelarve oli 1,9 miljonit. Riigikogu parteid kindlustavad üüratu summaga oma võimu ja takistavad uute erakondade tulemist. Kui selline ebaõiglus ja ausa konkurentsi mahasurumine õnnestub ka nendel valimistel, siis on karta, et riigikogu ja selle kaudu kogu Eesti poliitika stagneerumine jätkub kiirendatud tempos. Lõpetame parteide ülekuldamise!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles