Riigikogu valimised: Lääne-Virumaa sotsid seisavad ühiselt inimeste eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatlik Erakond.
Sotsiaaldemokraatlik Erakond. Foto: Internet

Sotsiaaldemokraatide reklaamides ei ole arvutis töödeldud näod, vaid päris inimesed. Nii nagu nad on. Need päris inimesed tahavad, et meie ühiskond oleks hooliv, salliv ja seeläbi ka edukas.

Rannar Vassiljev on suutnud eelarve ja rahanduse kontrolli all hoida nii majandusbuumi kui -kriisi ajal, nii Rakvere linnas kui ka riigikogus. Enne parlamenti valimist ning sealse rahanduskomisjoni juhtimist oli ta sünni- ja kodulinnas viie aasta jooksul abilinnapea ja linnapea, mistõttu on Lääne-Virumaaga seonduvad teemad talle igati tuttavad.

Lääne-Virumaal nagu ka suuremas osas Eestist on üks olulisemaid väljakutseid sissetulekute suurendamine. See nõuab ühist pingutust riigilt, tööandjatelt ja töötajatelt. Sotside majandus- ja haridusprogrammi peamine eesmärk on jõuda nelja aastaga 1600eurose keskmise palgani, mis võimaldaks tõsta koostöös tööandjate ja ametiühingutega miinimumpalga 800 eurole ning pensionid 560 eurole. Just madalamate ja keskmiste sissetulekute tõus on eeldus väljarände peatamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles