Rakvere Autotehnika kaitses KIA esindajana kõrget tiitlit

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere KIA mehed võivad rõõmustada, sest teist aastat järjest löödi plats puhtaks. Esiplaanil hoiab mullust ja tänavust diplomit käes esinduse juhataja Anti Alavere.
Rakvere KIA mehed võivad rõõmustada, sest teist aastat järjest löödi plats puhtaks. Esiplaanil hoiab mullust ja tänavust diplomit käes esinduse juhataja Anti Alavere. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Autotehnika OÜ sai teist aastat järjest Baltimaade kõrgeima kliendirahuloluga KIA esinduse tiitli, edestades ülejäänud 22 müüjat Eestis, Lätis ja Leedus.

“Meile anti kõrgeima kliendirahuloluga KIA esinduse tiitel Baltimaades. See oli meeldiv üllatus, et teist aastat järjest suutsime konkurente oma müügi- ja teeninduskvaliteediga edestada,” ütles Rakvere Autotehnika juhataja Anti Alavere, lubades kõrget teenindustaset hoida ka edaspidi. Rakvere Autotehnika meeskonnas töötab üheksa inimest ja ettevõtte juht on kõrge tunnustuse saamise puhul eelkõige tänulik neile, samuti kõikidele uue sõiduki soetanud või teenindust külastanud klientidele.

Kuna sõidukid on disainilt ja tehnilistelt omadustelt üha sarnasemaks muutumas, mõjutab Anti Alavere hinnangul klientide ostueelistusi suurel määral just kodulähedase kvaliteetse teeninduse olemasolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles