Riigikogu valimised: Vabaerakond Lääne-Virumaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabaerakond.
Eesti Vabaerakond. Foto: Internet

Mis tõi meid siia, ei vii enam edasi. Kindlasti mitte. Eesti poliitika peab muutuma! Meie majandus on vähikäigul, töökohtade arv on kiiresti vähenenud, palgatase ei vasta enam inimeste ootustele, nad on liikunud Eestist ära, maa on tühjaks jäänud ja siinsed ettevõtted kängunud.

Madal palgatase on ära viinud spetsialistid, mistõttu on pärsitud uute ettevõtete loomine ja tekkinud kvalifitseeritud tööjõu puudus. Noored pered on Eestist lahkunud või sunnitud töö tõttu elama lahus. Meie vanavanemad on jäänud ilma noorte toetusest ja virelevad oma lähedastest kaugel.

Valitsuserakonnad on keskendunud iseenda võimu säilitamisele, priisates raha valimisreklaamiks ja kampaaniateks. Võim on inimestest kaugel ja loobunud neid mõistmast. Tänane poliitika on lakanud aru saamast lihtsatest asjadest – et see, mida inimene vajab, on töö Eestis ja kooselu oma lähedastega. Inimene vajab tunnet, et riik, kus ta elab, on tema riik. Et see riik kuulab teda ja hoolib temast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles