Seinatäis suuski esikus ja jalgratas magamistoas

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Ivanov: isa Alar (vasakult), vanem poeg Randar suuskadel, noorem poeg Sander ning ema Liivika, kelle süles on pesamuna Rebeka.
Perekond Ivanov: isa Alar (vasakult), vanem poeg Randar suuskadel, noorem poeg Sander ning ema Liivika, kelle süles on pesamuna Rebeka. Foto: Marianne Loorents

Maakonna sportlikemaks perekonnaks valitud Ivanovi pere avaras kodus leidub ohtralt spordivarustust – erinevas mõõdus rulluiskudest ja suuskadest jalgrataste ja trenažöörini välja.

Perekond Ivanovi maja reedab elanike spordihuvi igal sammul. Esiku seinal on rivis suusad – lisaks arvukatele murdmaasuusapaaridele ka mäesuusad ja lumelaud. Vanema perepoja magamistoas troonib jalgratas, mida saab pukkidele tõsta ja toaski trenni teha. Samuti mahub magamistuppa sõudeergomeeter. Magamisase ongi Randaril ehitatud toa nurka trepi kohale, et spordivarustuse jaoks ruumi jätkuks.

Köögipõrandal seisavad ühes viirus uisud. Igale pereliikmele paar või mitu pluss kohvrid lisatarvikutega, kus võistlustele kaasa võtmiseks varurattad, laagrid ja tööriistad. Rattaid on mitmesuguseid, neid vahetatakse nagu vormelitel rehve. On vihmarattad, siserattad, mitut sorti asfaldirattad, universaalrattad ... Terve teadus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles