Moonakülla tuleb Metsik Lääs

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline saab olema Metsiku Lääne teemapark.
Selline saab olema Metsiku Lääne teemapark. Foto: eskiis

Suur ja lage haljasala, mis keset Moonaküla laiub, saab juba sel aastal uue maastikukujunduse ning lähitulevikus hakkavad sinna järk-järgult kerkima näiteks preeria, indiaaniküla, Kullajõe kanjon ja šamaaniküngas.

Praegu keset ala asuv korvpalliplats jääb ilmselt ainsana vana küngast meenutama, kuigi saab samuti tulevikus uue kuue. Esimesed ettevalmistustööd Metsiku Lääne mänguväljaku rajamiseks algavad juba kevadel.

“Kuna kevadel alustatakse vee- ja reoveetorustike ehitamist, tuleb kaevetööde käigus välja päris palju pinnast, mis on vaja kuhugi paigutada,” selgitas Rakvere abilinnapea Rainer Miltop. Torustiku jaoks kraavide tegemisel välja kaevatav materjal purustatakse ära, peenestatakse ja viiakse Moonakülla. Miltop täpsustas, et asfalti täitena ei kasutata, vaid freesitakse ning taaskasutatakse teeehituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles