Presidendi vastuvõtul Jõhvi kontserdimajas oli suupisteid valmistavate kokkade hulgas ka Sagadi mõisa peakokk Maren Rits.
Tellijale
Presidendi külalistele valmistati ka Lahemaa pihlakat konjakis
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tema menüüs olid metssealihast terriin, mahekõrvitsakreem, Lahemaa pihlakas konjakis, ehe Viru pipraribi, Lääne-Virumaa põhjarannikul kasvanud karulauguga maitsestatud või, Pätsi seemneleib, roosa pärlsibul, Sigwari pipradekooris veiseliha, kohupiima-mädarõikavaht, orgaaniline peedimoos ja Kaarli talu speltajahust tuuletaskud.