Osadel korvpallipoistel on töö tehtud, teistel ees

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste korvpallilahinguid on vahel huvitavamgi jälgida kui täiskasvanud meeste jõuproovi. Siiras emotsioon nii õnnestumise kui ebaõnne korral enam täiskasvanutel nii välja ei paista.
Laste korvpallilahinguid on vahel huvitavamgi jälgida kui täiskasvanud meeste jõuproovi. Siiras emotsioon nii õnnestumise kui ebaõnne korral enam täiskasvanutel nii välja ei paista. Foto: Marianne Loorents

Meie maakonnast on noorte arvestuses G4S Eesti noorte meistri­võistlustel jõudu proovimas hulk korvpalli­võistkondi, kellest osal on võimalus jõuda ka medalikohtadele.

U18 – põhiturniiri ülemises vahegrupis on kolm võistkonda kümne parema hulgas. Virumaa PK 7. koht (treener Vaido Rego, 4 võitu, 5 kaotust), BC Tarvas/Haljala 9. koht (treener Raivo Tribuntsov, 2 v, 8 k), BC Tarvas/Rakvere SK 10. koht (treener Tõnis Putko, 1 v, 13 k). sPORTKUNDA/Kunda Nordic mängib treener Jaak Jalaka käe all alumises vahegrupis ning on viie võidu ja kuue kaotusega 5. kohal.

U16 – ülemises vahegrupis on teisel kohal Virumaa PK (treener Vaido Rego) esindus seitsme võiduga. Liider on Salva/Rock, kes on kaks mängu rohkem pidanud ja kellel on ka üheksa võitu. Mõlemad võistkonnad kaotusekibedust veel tunda pole saanud. Alt grupist üles soovib kindlasti tulla BC Tarvas/Rakvere SK I (treener Madis Putko) võistkond, kellel on üheksast mängust kaheksa võitu. F-vahegrupis on ka spordikooli teine esindus (treener Tõnis Putko), kellel on kümme võitu ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles