Sämmi Grill pidas avapidu, sest sisseelamisaeg on läbi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa mees Vladimir Raudsepp valmistas järelveetavas grillahjus baieri stiilis sealiha ning veise sisefileed küüslaugumarinaadis
Viljandimaa mees Vladimir Raudsepp valmistas järelveetavas grillahjus baieri stiilis sealiha ning veise sisefileed küüslaugumarinaadis Foto: Marianne Loorents

Kuigi Sämmi Grill Haljala ristmikul avas oma uksed juba mõnda ­aega tagasi, peeti eile pidulikum avamisüritus, sest sisseelamise aeg on nüüd läbi.

Söögikoha omanikud tänasid koostööpartnereid ning meeleolu lõi Bonzo. Külalised kogesid, et huvitava arhitek­tuuriga söögikohas on ka äärmiselt hea akustikaga saal. Et aga ­rõhku tuleb panna ikkagi söögile ja eriti grilltoodetele, siis seda­korda pakkus naudingut Viljandimaa mees Vladimir Raudsepp, kes valmistas järelveetavas grillahjus otse uue maja kõrval baieri stiilis sealiha ning veise sisefileed küüslaugumarinaadis. Tõsi, viimast Haljala grillikoha igapäevasest menüüst ei leia.

Vladimir Raudsepa ehk Volli näol on tegemist mehega, kes on juba aastaid olnud ­Sämmi Grilli koostööpartner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles