Õppimine võib olla fun

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhinalt omandasid uusi teadmisi Arabella Streljannõi (taga vasakul) ja Kreete ­Kristiine Kotiesen, Mariel Alavere (peidus), Katre Kristiine Kotiesen ja Laura Karm.
Õhinalt omandasid uusi teadmisi Arabella Streljannõi (taga vasakul) ja Kreete ­Kristiine Kotiesen, Mariel Alavere (peidus), Katre Kristiine Kotiesen ja Laura Karm. Foto: Erakogu

Rakvere reaalgümnaasiumis oli veebruaris põnevust ja lusti tavapärasest rohkem. Külla olid saabunud Tallinna Goethe instituudi esindajad, tuues külakostiks võimaluse õppida tundma Saksamaad.

Interaktiivses mängus “Autobahn” osalesid eelkõige RG ja RRG viiendate klasside õpilased, kes küll veel ei õpi saksa keelt, kuid ise avastades ja võisteldes said palju huvitavat maaloolist teavet.

Kooli peale oli laiali jagatud 16 interaktiivset ülesannet ja nimetatud punktid Saksa linnade järgi. Näiteks Eisenachis tuli kuulata, Dresdenis nuusutada, Hamburgis aga hoopistükkis end jalkafännideks maskeerida ja endast pilti lasta teha. Matemaatikaülesande lahendamine oli justkui aardejaht – seal tuli numbritest arusaamiseks kasutada UV-lampi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles