Rakvere Tarvas alistas tänu heale teisele poolajale KK Pärnu  

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva meeskond peatreener Andres Sõbra juhtnööre kuulamas.
Rakvere Tarva meeskond peatreener Andres Sõbra juhtnööre kuulamas. Foto: Meelis Meilbaum

Korvpalli Eesti meistriliigas peeti täna Rakveres maha põnevuskohtumine, kus kohalike korvpallisõprade lemmik meeskond BC Rakvere Tarvas võõrustas Korvpalliklubi Pärnut. Kindel teine poolaeg jättis võidu kodumeeskonnale tulemusega 102:76.

Esimene poolaeg möödus väga põnevalt. Meeskonnad mängisid kui võrdne võrdsega ning kumbki ei suutnud teha otsustavat liigutust, mis initsiatiivi neile annaks. Kord juhtis üks pool ning kord teine. Esimese veerandaja järel oli seis viigiline 24:24. Teisel kümnendil jätkus huvitav heitlus. Mida minut edasi, seda aktiivsemaks muutus KK Pärnu, kes näidates meeskondlikku mängu kasvatas hetkeks oma edu tervelt 9 punktini, tänu Rakvere 8:0 vahespurti poolaja lõpuminutitel oli pausile minnes oli vahe minimaalne, pärnakate kasuks 45:44.

Teisel poolajal pooled vahetusid. Rakvere hea hoog jätkus ning Brandis Raley-Rossi vedamisel haarati üle pika aja taas juhtohjad enda valdusesse. Pärnakatel ei õnnestunud rünnakutel leida enam ladusaid lahendusi ning tehti ka rohkelt möödaviskeid. Enne otsustavat kümmet minutit oli kodumeeskond peal 74:62. Kohtumise viimast veerandaega valitses juba täielikult Tarvas, kes kasvatas oma eduseisu veelgi, võites mängu lõpuks 102:76.

„Tänane mäng oli nihuke, et teine poolaeg alustasin ma teise koosseisuga ja meie mäng läks kaitses palju teravamaks. Pärnu mängis esimesel poolajal küll kaitses hästi ja hea, et me üldse neile järgi tulime,“ sõnas Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber.

Üleplatsimees oli Brandis Raley-Ross, kes viskas 29 punkti. Teda toetasid Julius Brooks 21, David Haughton 12 ning Siim Laur ja Juris Umbrasko 10 punktiga. Brooks korjas lisaks lauast 11 palli, tehes kaksikduubli. Pärnakate poolelt tõid Sandis Silavs 16 ning Renato Lindmets ja Robert Valge 12 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles