Riigikogu uks jäi Siret Kotkale avatuks

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikokku valitud Siret Kotka (kollases) koos erakonnakaaslastega Meritoni hotellis valimispeol.
Riigikokku valitud Siret Kotka (kollases) koos erakonnakaaslastega Meritoni hotellis valimispeol. Foto: Erakogu

Täna lõppenud riigikogu valimised panid selleks korraks valimistrallile punkti. Keskerakonnast pääses riigikokku Lääne-Virumaa esinumber Siret Kotka, kel õnnestus koguda 2558 häält.

“Lääne-Virumaa inimesed, kes siin on, tunnevad suurt heameelt. Võrreldes nelja aasta tagusega oleme tõusnud kaks kohta. Neli aastat tagasi olime neljandal kohal ja nüüd tõusime teiseks. See on keskerakonna jaoks ülioluline,” rääkis rõõmsatujuline Siret Kotka pärast Lääne-Virumaa valimistulemuste selgumist valimispeol.

“Kõige raskem on valimistralli ajal hommikuti tõusmine,” arvas riigikogus jätkav Kotka. “Inimestega suhtlemine aga andis mulle energiat ning õhtul kella kaheksa ajal, mil valijatega kohtumise tavaliselt lõpetasin, oli energiat küllaga. Ma teen seda, mis mulle tõesti meeldib ja see, et ma olen täna saanud 2558 häält – ma ei oleks lootnud nii head tulemust. See, et Lääne-Virumaa inimesed usaldavad noort inimest, on minu jaoks suur austus,” sõnas Kotka, kes oli üllatunud, et maakonnas osutus võitjaks reformierakond. “Tänaval paistsid kõige rohkem silma IRL ja keskerakond. Ma arvan, et kuna Lääne-Virumaa inimesed on rohkem parempoolsete hoiakutega ja see tuleb sellest,” sõnas Kotka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles