Noored muusikud juubeldavad Tapal

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja "Noored muusikud" kümnenda kontserdi plakat.
Sarja "Noored muusikud" kümnenda kontserdi plakat. Foto: Reigo Tamm

Kontserdisari “Noored muusikud” jõuab juubelini. Sarja kümnendal kontserdil laupäeval, 7. märtsil kell 19 Tapa kultuurikojas esinevad solistid Maria Listra, Koit Toome ja sarja korraldaja Reigo Tamm koos Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkestriga Martin Sildose juhatamisel.

Esitamisele tulevad parimad palad ooperitest, operettidest ja muusikalidest.

Kümme aastat tagasi alustas tollane Tapa gümnaasiumi õpilane Reigo Tamm kontserdisarja “Noored muusikud” korraldamist Tapal, et anda esinemisvõimalus noortele andekatele muusikutele ning tuua koduvalla inimestele head artistid oma värske loominguga koju kätte.

Igal aastal on toimunud üks kontsert, kus alati on esinenud lootustandvad noored muusikud – mõned neist juba tuntud ja tunnustatud, mõned veidi vähem, kuid kellel kõigil on olnud suur muusikaline potentsiaal.

Kümne aasta jooksul on publik saanud kuulata väga erinevaid muusikastiile väga erinevate koosluste – solistide, kooride, ansamblite, orkestrite, instrumentalistide – esituses.

Reigo Tamm, kes töötab nüüd Vanemuise teatris ooperisolistina, täidab kontserdil kunagi antud lubaduse, et kui “Noored muusikud” peab 10. aastapäevani vastu, siis astub ta ka ise lavale. Kontserdi lõpetab juubelivääriline ilutulestik.

Kuna kontserdi piletid on müügil ainult Tapa kultuurikojas, soovitab korraldaja need varakult välja osta.

Tapa vald ja korraldaja tänavad kümnenda kontserdi kümmet toetajat ja kõiki, kes on kümne aasta jooksul toetanud või aidanud korraldada kontserdisarja “Noored muusikud”. “Nad on sellega andnud oma panuse Tapa valla kultuurivaldkonna arengusse,” rõhutas Reigo Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles