Siret Kotka eesmärk täitus – hääli kogunes rohkem kui Peeter Võsal eelmistel riigikogu valimistel

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna Lääne-Virumaa esinumber Siret Kotka pääses riigikokku 2558 häälega, millest 244 kogunes elektroonilisel teel.

Valimiste eel iga päev neli kuni kuus tundi valijatega kohtunud ning kotitäite kaupa tikutoose, komme ja pastakaid jaganud Kotkal oli valimispäeva hommik üle pika aja vaba. “Pinget väga ei olegi, pigem ootusärevus, võiks öelda. Seda, et keskerakond e-hääli vähe saab, oli oodata. See ei ole meile hirmus katastroof. Käisin isegi sedeliga hääletamas,” sõnas Kotka pärast e-hääletuse tulemuste selgumist.

“Eelmisel korral oli Peeter Võsa esinumber ning sai 1900 häält. Kui ma suudan sama hea tulemuse teha kui telestaar Peeter Võsa, siis ma arvan, et see on märk omaette. Olen ka igale oma tuttavale öelnud, et igal häälel, mis tuleb mulle lisaks 900-le, mis eelmisel korral sain, on minu jaoks suur väärtus,” rääkis Kotka enne valimistulemuste selgumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles