Juhtkiri: Rahvas on rääkinud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvas on rääkinud ja järgmised neli aastat saame elada sellises Eestis, nagu pühapäeval valisime. Sellises, nagu ise tahtsime. Aga võib-olla ka mitte täpselt sellises, sest hämamist oli kampaania käigus palju ning nii mõnigi paljastas oma tõelise palge alles viimastel päevadel enne valimisi, mil suurel osal oli juba eelhääletamisel või e-hääletusel valik tehtud.

Nii virutas konservatiivne rahvaerakond siitkandi rahvale otsekui jalaga näkku, teatades, et fosforiiti tuleb kaevandama hakata, kuigi nende kohalik esinumber Anti Poolamets oli Ulvis toimunud debatil väitnud, et see küll nende erakonna huvi ei ole. Juba on kuulda olnud nii mõnegi inimese kirumist, et paraku anti hääl liiga vara, enne EKRE tõelise palge paljastumist.

Ilmselt EKRE seitse saadikut fosforiiti kaevandama siiski ei hakka, nende jõud on selleks riigikogus liiga väike. Ning valitsusse neid ülima tõenäosusega ei kaasata. Pigem pääseb püünele vabaerakond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles