Eesti meistrid maadluses selgusid jääväljakul

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Tapa maadluspäeval võistlesid maadlejad spordisaalis, siis Eesti meistrid selgusid jääväljakul. Tõsi, jää oli kaetud mattidega.
Kui Tapa maadluspäeval võistlesid maadlejad spordisaalis, siis Eesti meistrid selgusid jääväljakul. Tõsi, jää oli kaetud mattidega. Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval selgitati Tartu Lõunakeskuses Eesti meistrid Kreeka- Rooma maadluses, vaba- ja naistemaadluses. Virumaa sportlased teenisid üheksa medalit.

Vägiteoga sai hakkama Kadrina maadleja Taaniel Piiskoppel, kes võitis kuldmedali kahes maadlusviisis, alistades Kreeka-Rooma maadluse finaalis suhteliselt kergelt Vändra SKP maadleja Helary Mägisalu ning samas medalikohtumises Rakvere maadleja Simo-Johannes Korka, kes pidi lõpuks leppima viienda kohaga.

Palju raskemaks osutus Piiskoppelile vabamaadluse finaal kehakaalus kuni 61 kg kuueteistkümneaastase Põltsamaa sportlase Kaimo Aljase vastu. Eduseisus olles hakkas aga noormaadleja korraga Kreeka-Rooma maadluse võtet oskamatult sooritama ning seda võimalust Kadrina matimees käest muidugi ei lasknud, seljatades vastase. Tasuks meistritiitel ka vabamaadluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles