Uus pood Rakveres: Pika tänava alguses saab nüüd ka mööblit osta

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anderi äri annab mööblile ja sisustuskaubale teise võimaluse.
Anderi äri annab mööblile ja sisustuskaubale teise võimaluse. Foto: Marianne Loorents

Rakveres Pika tänava alguses avas esmaspäeval uksed Anderi äri, mis müüb kasutatud vastupidavat mööblit ja sisustuskaupu, mida käiakse ise Lääne-Euroopast toomas. Vaid paari avatud tunni jooksul leidsid uue omaniku neli vinüülplaati ja neli tooli.

Anderi äri peab Biosept OÜ ehk perekond Roonet, kes aastate eest kauples kasutatud jalanõudega Rakveres Küti tänava poes. “Kui ühel hetkel ei olnud enam korralikku kaupa võtta, panime poe kinni,” põhjendas Tõnu Roonet. Mullu septembris tekkis aga perekonnal huvi korraliku kasutatud mööbli vastu mujal Euroopas. Paar kuud seediti mõtet, tehti internetis eeltööd ning detsembris käidi esimest korda Hollandis kohapeal kasutatud mööbli pakkujatega tutvumas. Praegu on plaanis mööblivarusid täiendada vähemalt korra kuus.

“Ei ole välistatud, et ostame tulevikus ka Saksamaalt ja Belgiast,” märkis Tõnu Roonet ja lisas, et ise mööblile järele minnes saab töö ühendada turismireisiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles