Prügi äraveoks tuleb sõlmida leping

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui konteineri kaant ei ole võimalik korralikult sulgeda, loetakse mahuti ületäitunuks ning selle eest tuleb maksta juurde.
Kui konteineri kaant ei ole võimalik korralikult sulgeda, loetakse mahuti ületäitunuks ning selle eest tuleb maksta juurde. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees, töötlus

Kellel Rakveres on jäätmeveoleping Lääne-Viru Jäätmekeskusega veel sõlmimata, tuleks seda kiiremas korras teha, sest vastasel juhul jääb prügi vedamata.

Alates sellest esmaspäevast, 2. märtsist, kehtib Rakveres korraldatud jäätmevedu ehk igal kinnistu omanikul, korteriühistul ja ettevõtel peab olema sõlmitud Lääne-Viru Jäätmekeskusega leping või esitatud jäätmeveo lepingu taotlus.

Lääne-Viru Jäätmekeskuse tegevjuht Priit Raamat rääkis, et praeguseks on üle poole Rakvere linna n-ö jäätmetekitajatest lepingutaotluse esitanud ja enamik neist ka lepingu vormistanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles