Vallad panid talimängudel osavust proovile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu vallavanem Toomas Uudeberg näitas juhtide võistlusel väledat ning täpset ­minekut ning pääses sellega pjedestaalile.
Tamsalu vallavanem Toomas Uudeberg näitas juhtide võistlusel väledat ning täpset ­minekut ning pääses sellega pjedestaalile. Foto: Rene Kundla

Pärnumaal Tahkurannas tõmmati pühapäeval joon alla tänavustele Eesti valdade talimängudele, kus tegid kaasa 56 valla esindused ligi 1000 sportlasega.

Koondarvestuses krooniti võitjaks Tartu, järgnesid Tähtvere ja Mäetaguse, kes tunnistati parimaks väikeste, alla 2000 elanikuga valdade seas. Väikeste valdade arvestuses tõusis pjedestaali teisele astmele Iisaku, kindlustades nii Ida-Virumaale kaksikvõidu.

Kadrina tuli kokkuvõttes kaheteistkümnendaks, kuid kuulus suurte valdade esikümnesse. Lääne-Virumaa valdadest oli Kadrina aga parim. Vinni vald platseerus koondtabelis üheksateistkümnendaks, Tamsalu kahekümnendaks ja Väike-Maarja kolmekümne esimeseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles