Kutseõppe igaaastane tippsündmus väärtustab ebapoppe erialasid

Eva Samolberg
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müügikorralduse eriala omandajad saavad reaalsed situatsioonid läbi mängida. Foto tarbeks on müüja rollis müüjate juhendaja Liina Maasik, oste sooritab aga Pille-Ruth Kukemilk.
Müügikorralduse eriala omandajad saavad reaalsed situatsioonid läbi mängida. Foto tarbeks on müüja rollis müüjate juhendaja Liina Maasik, oste sooritab aga Pille-Ruth Kukemilk. Foto: Marianne Loorents

Lääne-Viru rakenduskõrgkooli õppejõud Liina Maasik ja Pille-Ruth Kukemilk ütlevad kui ühest suust: kutseõppurite võistlus Noor Meister on ilma kahtlusteta aasta tippsündmus nii juhendajatele kui õpilastele.

Sel nädalalõpul võisteldakse Tallinnas Eesti näituste messikeskuses  igaaastasel kutsemeistrivõistlusel Noor Meister. Kahepäevane suurüritus pakub võistlusi, töötubasid ja põnevat meelelahutust osalistele ja publikule. Lääne-Viru rakenduskõrgkoolist (LVRKK) osalevad võistlustules neli müügikorralduse õpilast ning kaks hooldustöötaja eriala omandajat.

Kaubandusökonoomika ja müügikorralduse õppejõud Liina Maasik rääkis, et võistlejad on jagatud vanuserühmadesse – on põhikooli baasil õppijad, keda LVRKKs pole, ning keskhariduse baasil õppijad. “Meie koolis õpivad keskhariduse omandanud õpilased ja töökohapõhiselt,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles