Töötukassa korraldab homme töömessi Tapal

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömess.
Töömess. Foto: Toomas Huik/Postimees

Homme kella 12-15 toimub Tapa kultuurikojas töömess. Mess on mõeldud kõigile huvilistele, kes soovivad infot töövõimalustest Tapa piirkonnas.

Töötukassa Lääne-Virumaa osakonna juhataja Kai Puhasmetsa sõnul korraldatakse töömessi Tapal esimest korda.

„Teeme seda, tulles vastu tööandjate soovile leida tööjõudu just sellest piirkonnast. Lääne-Virumaa suuremad tööandjad on korraldanud Tapalt töötajate transpordi kodu- ja töökoha vahel. Väljaspoolt maakonda osaleb messil Balti Spoon, kellel samuti on korraldatud töötajate transport Tapalt Kuusallu. Samuti osaleb hiljuti Tapal täismahulise tootmise avanud AS Hagar,“ lisas ta.

Töömessi eesmärk on viia kokku piirkonnast tööjõudu värbavad tööandjad ja tööotsijad. Messil osaleb kaheksa tööandjat, kellel on pakkuda erinevaid töökohti.

Tööpakkumiste hulgas on nii hooajatöid kui püsivaid töökohti. Messil saab tutvuda tööpakkumistega ka väljaspool Eestit - kohal on EURES spetsialist, kellelt saab põhjalikku infot välismaal töötamise kohta.

Messil osalevad Rakvere ametikool ja Lääne-Viru rakenduskõrgkool, kes tutvustavad õppimisvõimalusi nii noortele kui täiskasvanutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles