Talvejooksusari leidis kevadise lõpu

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvejooksusarja 10kilomeetrise distantsi osalejatele ulatas ilmataat seekord abikäe - mis viga asfaldil ja taganttuulega lipata.
Talvejooksusarja 10kilomeetrise distantsi osalejatele ulatas ilmataat seekord abikäe - mis viga asfaldil ja taganttuulega lipata. Foto: Riho Lüüs

Kui Eestis ainulaadse talvejooksusarja esimesed etapid möödusid tuisus ja hangede vahel, siis viimasel osavõistlusel oli lisaks vingele tuulele tunda tugevat kevade hõngu.

Pühapäeval toimunud Vinni-Rakvere talvejooksusarja kolmanda etapi maratoni kiireimaks meheks osutus Sander Hannus (42 KOMA / Tartu), kes läbis võistlusmaa ainsana alla kolme tunni – 2:48.59. Teisena lõpetas M40 vanuseklassi võitja Sergei Baranov Venemaalt ja kolmandana Martin Sagaja (ERSK/Tallinn).

Lääne-Virumaa väledaim maratoonar oli seekord Jaak Väärsi, kes finišeerus viiendana, kuid pälvis kokkuvõttes sarja üldvõidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles