Kunda endine linnapea sai Lüganuselt kinga

Ago Gaškov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahendamata probleemid jätsid Kunda endise linnapea Allar Aroni naabermaakonnas tööta.
Lahendamata probleemid jätsid Kunda endise linnapea Allar Aroni naabermaakonnas tööta. Foto: Tairo Lutter

Lüganuse vallas pole lahendust leidnud ühinemisjärgsed pinged. Eile tipnesid need vallavanem Allar Aronile umbusalduse avaldamisega. Vallavolikogu esimehe Marja-Liisa Veiseri sõnul on lahendamata probleemid, mis kerkisid juba enne kolme omavalitsuse ühinemist.

Nüüd juba endine vallavanem ei ole sellega nõus. “Kui ma Lüganuse valda tööle läksin, oli ees palju tööd, mis tuli tagantjärele ära teha, ja lühikese aja jooksul, mis ma seal olin, on palju asju tehtud. Suurematest asjadest nimetaks Lüganuse ja Savala veeprojekti ja Maidla-Kiviõli kergliiklusteed,” rääkis Aron.

Tema hinnangul on selline süüdistus ettekääne umbusaldamiseks. “Pigem heideti mulle ette, et ma ei täitnud neid nõudmisi, mis minu põhimõtete vastu käisid. Aga ma ei taha hakata musta pesu pesema ja seda lähemalt kommenteerida,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles