Tänavu astub Eesti parima toiduaine konkursil võistlustulle 27 väikeettevõtet, kes on hindamisele esitanud kokku 57 toodet. Lääne-Virumaad on esindamas Aravuse OÜ konfell ja vikeri piprafilee, OÜ Kulina Mõisa poolsuitsuvorst Ukraina ja OÜ Artisan Honey mesi mustikatega.
Tellijale
Parimaks toiduaineks pürivad forell konjakis ja pipras ning mesi mustikatega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Väiketootjad on tänavu konkursile esitanud erakordselt põnevad tooted, mis paistavad silma nii huvitava koostise kui ka kõrge kvaliteedi poolest. Väiketootjate panus kodumaise toiduvaliku rikastamisse on asendamatu ja Eesti parima toiduaine konkursil osalemine on väikefirmadele hea võimalus oma uudistoodetele tähelepanu saada,” sõnas toiduliidu tegevjuht Sirje Potisepp.